Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Zoom Pegasus where to buy Messages in this topic - RSS
10/7/2018 9:57:38 PM
zgfzgf
Posts 2
Nike Air Zoom Pegasus Bestelintroduceert de volgende editie van de Pegasus-familie met de geheel nieuwe Air Zoom Pegasus 33. De nieuwste versie van de langste onafgebroken franchise in de geschiedenis van het merk kenmerkt zich door een slankere en snellere rit dan ooit, dankzij het gestroomlijnde silhouet en de dubbele Zoom Air van vorige Pegasus-modellen. De Pegasus 33 is ontworpen als een schoen voor dagelijks gebruik en is bestand tegen serieuze kilometers van casual joggers tot Olympische en Wereldkampioenschappen gouden medaillewinnaars, zoals Mo Farah. De Pegasus 33 voegt een Zoom Air-eenheid toe aan de voorvoet en de traditionele hielpositie, voor de meest responsieve Pegasus tot nu toe.

Nike Zoom Air maakt atleten sneller. Dat is Nike Air Zoom Pegasus provideclaim met betrekking tot die gepatenteerde technologie, dus is het alleen maar logisch dat ze de gloednieuwe Nike Zoom Pegasus 31 uitrusten met de snelle constructie. Het nieuwste Pegasus-model handhaaft de prestatienormen van deze tijdloze Nike-lijn met een ontwerp dat op de hoogte is van meer dan 16.000 door slijtage geteste kilometers van hardlopers allerhande, evenals ontwerpinzichten van kampioenschapslopers als Mo Farah.

Nike Air Zoom Pegasus Aanbiedingviert een van hun meest succesvolle en versierde sporters van de moderne tijd met een speciale editie van de Zoom Pegasus 34 voor afstandsloper Mo Farah. De meest succesvolle atleet in de Britse loophistorie, de winnaar van de gouden medaille, is al een paar jaar de belangrijkste posterboy van Nike voor de Pegasus-lijn, dus het is alleen maar passend dat hij een heel eigen colorway krijgt van de schoen waarmee hij regelmatig traint. nieuwste en beste Pegasus heeft een ingenieus mesh-bovenwerk in fel rood met een subtiele gestreepte grafische laag met niet-zo-subtiele metallic gouden Union Jack-vlaggen voor de Swooshes

Nike Running herdefinieert de look and feel van snel rennen deze zomer met hun nieuwste innovaties, de Nike Air Zoom Pegasus where to buy, Zoom Fly en Pegasus 34. De laatste twee modellen zijn net vandaag uitgebracht, waarbij de Zoom Fly de hoofdrollen als de snelste alledaagse gebruikt trainingsschoen die momenteel verkrijgbaar is in de detailhandel, met een soepele en responsieve maar krachtige en voortstuwende rit. Dit wordt bereikt met een koppeling van nylonplaat met carbon van volledige lengte door de middenzool die een voortstuwend, energetisch terugkerend gevoel levert dat vervolgens wordt opgevangen met een dikke Lunarlon-tussenzool (stapelhoogte 33 mm) om elke stap te verzachten.

Nike Air Zoom Pegasus waar te koopbrak afgelopen weekend in Monza, Italië, een aantal ernstige dingen, toen Eliud Kipchoge in krankzinnige 2:00:25 26,2 mijl lange marathon liep, slechts 25 seconden verwijderd van het breken van het merk van twee uur. Als onderdeel van deze reis heeft Nike zowel Kipchoge als Zersenay Tadese en Lelisa Desisa uitgerust met de nieuwe Nike ZoomX VaporFly Elite-schoenen, die de gloednieuwe ZoomX-kussentechnologie bevat (je kunt de innovatieanalyse hier bekijken).

Je kunt de details bekijken op www.kickswinkel.com

pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Zoom Pegasus where to buy