Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 1 herren Messages in this topic - RSS
10/1/2018 9:28:16 PM
sldksalkj
Posts 2

nike schoenen 2018 De Nike Air Max 'Mini Swoosh' maakt een langverwachte terugkeer, met 2 nieuwe kleuren vallen 11 augustus, een 'Bred' uitvoering met een zwart bovenwerk met Red Mini Swoosh druppels naast een blauwe kleur met een gele Mini Swoosh, beide met een 2e mini-swoosh net onder de veters.

nike schoenen damen kopen Het komt heet op de hielen van de lichtgrijze kleurschakering die aan het begin van de maand werd uitgebracht, evenals het Air Max 1 'Gum Pack' dat net is gevallen. We worden verwend met de keuze met Nike's meest iconische Air Max-model terug naar zijn beste deze maand! zoals de onlangs uitgebrachte Nike Air Max 1 Ultra Essential. Deze ultralichte versie is gemaakt met een naadloos bovenwerk zonder naad voor meer ademend vermogen. Ze hebben ook een herwerkte tussenzool met uitsparingen om het gewicht te verminderen en voor meer flexibiliteit te zorgen.

nike schoenen herren goedkoop Nike breidt zijn zomercollectie uit met een Camo Air Max-pack voor de dames. Het pakket bestaat uit de Air Max 1, Air Max 95 en Air Max 98, elk met een neutrale olijf- of bruinkleur met een contrasterend digi-bloemencamopatroon. Roze accenten over elk paar spelen op de florale esthetiek, terwijl ze een vleugje kleur toevoegen, naast een rubberen buitenzool die die klassieke Nike-look biedt. De geborduurde Nike-branding maakt de collectie af met een kenmerkende touch.

nike air max 1 herren Met het eredoctoraat als het eerste Nike-model met een zichtbare Air-Sole-eenheid, werd de legendarische Nike Air Max 1 oorspronkelijk in 1987 uitgebracht. Bijna 30 jaar na zijn eerste debuut is hij nog altijd even populair als altijd. Bovendien blijft Nike nieuwe hedendaagse versies van deze klassieker maken

https://www.besteschoen.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 1 herren