Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Alphabounce Goedkoopste Messages in this topic - RSS
9/22/2018 1:48:02 AM
zxcdc
Posts 2


Je kunt het ophalen op www.schoenenplace.com

Op de hielen van de recente grijze colorway, verschijnt de Adidas Alphabounce Goedkoopste vandaag in een bijna "Triple White" constructie. Het enige kleine reliëf van het schone witte bovenwerk komt door de metalen ritssluiting op de hoge enkelrand.

adidas 'nieuwste lid van de ontluikende Adidas Alphabounce Groothandelis de nieuwe mid-cut variëteit met ritsconstructie. Vorige maand opende in twee onderscheidende colorway, adidas volgt met een koele multi-grijze toon met hits van neon groen op de zool voor die flitsende esthetiek die tips wanneer de voet op de stoep slaat.

Adidas Alphabounce Goedkope echtevoegt deze klassiek ontworpen Undye colorway toe aan zijn lange lijst met AlphaBounce-stijlen. Het beschikt over de gebruikelijke BOUNCE-demping, een speciaal mesh-bovenwerk en een textiele voering die de drager de mogelijkheid biedt om lange afstanden af ​​te leggen terwijl hij maximaal comfort biedt. Dit kleurenschema wordt geleverd met een "niet geverfd" wit bovenwerk en een gripvolle rubberen gummekleurige buitenzool, waardoor ze zowel stijlvol als praktisch zijn. Het vermogen van adidas om functioneel schoeisel te maken dat over de mogelijkheid beschikt om over te stappen naar het lifestyle-circuit heeft zijn succes al laat gedefinieerd.

Star Wars is weer terug in de sneakerwereld met Adidas Alphabounce Winkels nederlanden laat dit najaar nog een leuke collectie schoenen voor kinderen vallen. Deze keer werkt de geliefde sci-fi-franchise samen met adidas op de AlphaBounce, waardoor een prestatierunner wordt toegevoegd aan de samenwerking die meestal lifestyle-modellen bevatte voor eerdere Star Wars x adidas-collabs. Het bovenwerk van de AlphaBounce is versierd met niet van deze wereld grafische illustraties, met verschillende personages uit het universum van Star Wars zoals C-3PO, Storm Troopers, Kylo Ren en de BB8 droid.

Na onlangs onthuld te zijn in een slanke volledig zwarte colorway, krijgt de Adidas Alphabounce Winkel veel meer kleur voor deze nieuwe versie. De vernieuwde Alphabounce, gebouwd voor de winterloop, ontvangt een opvallende en unieke combinatie van Petrol Night blue en olive geaccentueerd met witte strepen voor het beschermende bovenwerk en een donkerblauwe middenzool met helderrode spikkels onderaan.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Alphabounce Goedkoopste