Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas ClimaCool Lavest Pris Messages in this topic - RSS
9/20/2018 2:25:06 AM
elijahhhhh
Posts 4


Adidas ClimaCool Beste Pris 2018-utgaven vil snart lage sin debut i en rekke fargevalg. En av disse vil inkludere dette hvite og Maroon-paret for første kvartal av det nye året. Denne klassiske løperen vil bli utstyrt med sin signatur full pusteevne og dynamisk design i en Cream White-øvre. Maroon aksenter dekker skoene tå, indre fôr, snørebånd, hæl, mellomsåle og ventilasjonspanelet ved midtfoten. En svart gummi yttersåle fullfører utseendet. Sjekk ut adidas ClimaCool 2018 i Hvit / Maroon under og se etter at de slipper sammen med en håndfull nye fargebaner i de kommende ukene.

Adidas ClimaCool Grå Kjøp hadde en vellykket debut om sommeren, og nå slipper den ventilerte silhuetten i høstfarger for både menn og kvinner. Her er det fire nye farger, den ene inneholder den rosa versjonen som vi allerede har sett. De tre andre er kledd i Grey, Black og Olive, som alle er konstruert med skoens underskrift, pustende mesh øvre. De parene er fullt konstruert med en pustende mesh øvre med en fullstendig kledd i rosa med brune aksenter og den andre sportslige et motsatt utseende med en brun øvre og rosa aksenter. Begge er ferdig med hvite mellomsåler og svarte gummisåler. Adidas ClimaCool 02/17 ble diskutert om sommeren, og nå returnerer de til høstsesongen i to nye fargerveier kledd i Tactile Rose (Pink) og Urban Trail (Brown) .

Mens du trekker inspirasjon fra begynnelsen av 2000-tallet løpesko. Denne iterasjonen av den nylig populære modellen har en Coral-basert øvre konstruert med mesh, mens du sitter på toppen av en EVA-polstret mellomsåle for komfort og støtte. Du kan nå hente den nyeste Adidas ClimaCool Chalk Hvite Rabatt Coral Colorway på utvalgte Adidas forhandlere som JD Sports og fotlås. Detaljert prislapp er satt til $ 100 USD. En kommer i klær i Mystery Ruby / Footwear White og den andre i Gray Tre fargevalg. Begge er ferdig med mesh overdel, motvirket av en perforert ortholitt sockliner for optimal pusteevne.

Adidas ClimaCool Lavest Prishar gjennomgått ganske oppblomstring i 2016. Etter en langvarig fravær fra sneaker-scenen, returnerte den breezy adidas silhuetten dette i løpet av april, og utgivelsene har vært sterk ute siden. Etter sitt nyeste utseende i Avspring x adidas 'Britpack' har retro-løperen kommet tilbake i sin reneste inkarnasjon enda. Monokromatiske svart og hvite sminke har falt sammen og oppdatert 2002-designen i tråd med moderne smak. Med sin raske øvre og lette konstruksjon, er Climacool 1 et av de mer cushy retro-fottøyene som er tilgjengelige fra Three Stripes. Adidas har nå fått en suksess på markedet siden retur i april, og har nå tweaked OG DNA i et forsøk på å gjøre det litt mer behagelig. Adidas Climacool 1 CMF erstatter velcro for snørebånd med et unikt lagdelt sett med feste som knytter midfoten. En av de første farger for dette nye Climacool-derivatet ser modellen truffet med en rik marineblå nyanse - nysgjerrig kalt "Midnight Grey" - og sammen med 'Tactile Green' TPU-aksenter.

Det ser bare ut til at en sko som Adidas ClimaCool Billig bør behandles til en rolig, himmelsblå colourway. Designet som er kjent for sin forbedrede luftstrøm, har drevet seg i en Tactile Blue-fargetone, fra mesh til mellomsåle, mens de støttende elementene påtar seg en isete gjennomskinnelighet. Stropp på et par av disse breezy sneakers og flyte til din neste destinasjon.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas ClimaCool Lavest Pris