Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Kyrie Bestellen Messages in this topic - RSS
8/20/2018 10:37:20 PM
geiege
Posts 2
Na eerst een eerste blik op de Nike Kyrie Discount 1 Low te hebben geworpen, is de eerste low-top sneaker van de championship point guard terug in een gloednieuwe colorway. Gekleed in een statige combinatie van zilver en zwart, komen enkele fysieke attributen van de sneaker wat meer voor op dit specifieke kleurenschema. Een omgekeerde Nike Swoosh is bijvoorbeeld te zien aan de mediale kant van de sneaker terwijl de middenvoetriem eindigt, en het heeft ook een aantal hobbels op zijn hiel en die eerder genoemde riem die erg lijken op de Nike LeBron 15. Irving's handtekening Het "KI" -logo bevindt zich op de tong en de mediale middenvoet terwijl zijn nummer 11 op de buitenzool van de hak wordt geplant.

Na een veelbewogen NBA-seizoen vol blessures, geruchten ruilen en veel topbasketbal, is Nike Kyrie orderIrving klaar om dit offseason opnieuw in de kijker te zetten, want de puntwacht van de hele wereld is klaar om zijn acteerdebuut te maken in "Uncle Drew "Vrijdag 29 juni. Met andere basketbalsterren zoals Shaquille O'Neal, Reggie Miller, Chris Webber, Lisa Leslie en Nate Robinson is de film ongetwijfeld een plezierige tijd voor elke fan van hoepels. Nike doet ook hun deel en zorgt ervoor dat ze naar de film knikken met een speciaal paar Uncle Drew Kyrie 4s die dit weekend zullen verschijnen. Met een eenvoudig bovenwerk van wit gaas komen de belangrijkste details van de schoen aan via zijn blauwe geborduurde swoosh, blauwe Kyrie-branding op de tong en oranje / blauwe spikkels op de witte tussenzool. Een klassieke gom-buitenzool met de gebruikelijke hoge stempels waar de Kyrie 4 om bekend staat, zorgt voor extra contrast en de schoen wordt aangevuld met de handtekening van Kyrie op de inlegzolen.

Na de recente aankondiging van een releasedatum voor de "Acid Wash" N7 Air Max 1, kijken we nu naar een andere N7-sneaker die dezelfde dag zal verschijnen: de Nike Kyrie 4. Betalende eerbetoon aan de Standing Rock Sioux-stam wiens levensonderhoud wordt bedreigd door de voorgestelde Dakota Access-pijpleiding, een olielijn die hun enige waterbron onherstelbaar zou kunnen beschadigen - de schoenen hebben een donkerblauw bovenwerk met lichtere accenten die via een wolkachtige afdruk op het tonglipje en de hiel arriveren. Een Standing Rock Sioux-embleem wordt trots weergegeven op de eerder genoemde bewolkte hiel en de standaard Kyrie Irving-afbeelding van de linker tong wordt vervangen door N7-branding. Verdere accenten komen aan via een lichtgrijze tussenzool en een buitenzool van marmer marine, en de schoen is afgerond met een andere Standing Rock-zegel op de binnenzool Nike Kyrie Korting.

Nike Kyrie BestellenIrving's kenmerkende lijn van sneakers blijft jaar in jaar uit op de populairste basketbalcollectie van Swoosh Brand, grotendeels dankzij de ongelooflijke eigenschappen van het spel en de off-court styling. Nu breiden Irving en de Swoosh voor het eerst hun samenwerking uit naar een low-top-versie - de Kyrie Low 1. Deze schoen is inderdaad de eerste aflevering van een nieuwe Low-top-lijn die in het zomerseizoen kan debuteren, een een welkome inleiding gezien het jaarlange verblijf van de Kyrie-signature schoen die begint in het holst van de winter.

Je kunt de details bekijken op www.willtrval.com
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Kyrie Bestellen