Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max Thea Online Bestellen Messages in this topic - RSS
7/31/2018 1:08:30 AM
hundun
Posts 2



De Nike Air Max Thea Opruiming Joli keert terug in 'Midnight Navy' nadat hij van het schap was weggevlogen toen hij eerder dit jaar in zwart-witte kleuren werd gelanceerd. De sneaker behoudt zijn lasergesneden roosteruitsparingen op het bovenwerk van marineblauw en houdt de knapperige witte Air Max Thea-specifieke zool vast. We krijgen het gevoel dat iemand op de Swoosh misschien een zonnebril draagt ​​tijdens het werk, ze blijven de helderheid van de Air max Thea opzwepen. De vorige Flash Lime-verbindingen waren op sommige hoogspanningstrillingen, maar de druppel van vandaag is een rechte Blanka-flow.

De Nike Air Max Thea Online Kopen is de weggelopen hit voor vrouwen in de afgelopen twaalf maanden geweest, met het silhouet zo populair dat het de heren Air Max Tavas inspireerde, zodat de jongens ook in actie konden komen. Het combineren van de Thea met de trending triple white kleurenschema zal ongetwijfeld de perfecte storm zijn, ik denk niet dat je veel overtuigingskracht nodig hebt om deze zo snel mogelijk te copiëren.

De Nike Air Max Thea Sale nl zet zijn WMNS-dominantie voort in een overvloed van kleurstellingen, en het is zeker dat jongens van kleinere afmetingen proberen te passen in het lichtgewicht, ademende, air max-zwaaiende silhouet. Het nieuwste paar krijgt Nike's Jacquard-behandeling, ter vervanging van de gebruikelijke mesh-patronen voor die kenmerkende geweven esthetiek uit één stuk die de hoogste vrijheid geeft om geraakt te worden met een aantal zigzaggende patronen. Een levendige mango raakt in accenten op de basis van fuschia terwijl een schone terwijl tussenzool het kenmerkende kussen van lucht max krijgt.

De Nike Air Max Thea Sale Nederland is een jaloerse, inductieve sneaker, omdat hij het gebruikelijke rijk van de exclusieve colorways van vrouwen een beetje verder doorzet door een heel apart silhouet te creëren dat exclusief in damesmaten bestaat. Het Nike Air Max-model zal er in de zomer genoeg zijn, zoals blijkt uit deze nieuwe oogst van paren van juni die onderweg is. De NSW-styling van de Nike Air Max Thea is er één geweest die het afgelopen jaar vasthield aan zijn WMNS-afkomst. De sneaker die het grootste deel van zijn inspiratie haalt uit de klassieke Air Max-renners uit de jaren 90, krijgt nog steeds een overvloed aan releases voor deze komende zomer, aangezien we vandaag twee nieuwe uitvoeringen krijgen.

De ene heeft zwarte zwarte accenten van geel en levendig roze. Ondertussen krijgt het andere paar meer een zomerklare look met een zuivere witte en pure platina-basis, terwijl aqua de hiel raakt. Meestal denk je, als je Nike Air Max Thea Online Bestellen sneakers denkt, aan de onderkant gigantische bubbels en zichtbare vensters. Dit paar, de Nike Air Max Thea voor de dames, heeft absoluut een zichtbaar venster op de bodem, maar het moet een van de kleinste bubbels zijn die we ooit hebben gezien in een Air Max-ontwerp. De slankere zool Thea verschijnt dit keer met een veelkleurig motief dat erin slaagt onder de niet-ondoorzichtige Fuse-panelen naar buiten te gluren.

Klik hier voor meer informatie:www.breakerun.co
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max Thea Online Bestellen