Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas NMD Runner Beste Pris Messages in this topic - RSS
7/18/2018 4:30:25 AM
kerrgrhr
Posts 5


Har du glemt din sjanse til å fange Nice Kicks x Adidas NMD Runner Beste Prisi feiringen av deres splitter nye San Francisco-butikk? Ikke bekymre deg, siden paret vil bli med en annen Primeknit-serie av adidas nyeste Boost-laden løpemodell denne helgen.

Adidas NMD har steget til populær status ganske fort etter at den gjorde sin globale debut i desember i fjor. Med tre vellykkede colorways allerede under belte, er adidas klar til å lansere et utvalg av fargelegger av Adidas NMD Runner Prisjakt gjennom hele våren 2016 sesongen. Vi har allerede informert deg om den gule / svarte fargebanen samt Nice Kicks-samarbeidet, men det er faktisk et dusin i menn og kvinner som allerede slater for å treffe hyller i de kommende ukene. Vi tar deg med fast utgivelsesinformasjon når den flater, men for nå forbereder du deg ved å lese dette galleriet av tolv adidas NMD R1 utgivelser nedenfor.

Har du hatt mulighet til å hente en fargelegg avAdidas NMD Runner Nettbutikk ennå? Hvis du ikke har det, gjør vi ikke skylden, fordi det ikke har vært veldig enkelt med utgivelsene som kommer i begrensede mengder, og fargene er også svært knappe. Hvis du vil hente ditt første par eller legge til en annen til din samling har du muligheten til å gjøre det med dette nye gule, hvite og svarte fargevalget som er planlagt å komme til forhandlere denne lørdag 20. februar. Primeknit-øvre blir sprinklet i gult, svart og hvitt som nevnt tidligere, da ytterligere svart detaljering er lagt til på snørebånd, hælteller, mellomsåle og ytresål. Med en pustende Primeknit-konstruksjon, er den elegante design detaljert med sine signaturtekniske sveisede tapeoverlegg på sidepanelene, da det alle hviler på toppen av en ensidig enhet med full lengde med sine karakteristiske blå og røde EVA-plugger.

For å ringe i det nye året, er Adidas NMD Runner Svart Lavest Pris en helt ny silhuett fra merkevaren som blander ren adidasarv med avanserte, moderne materialer for å skape et futuristisk utseende som resonerer på gatene. Med spor fra 1980-løpere har sneaker en ny sokkelaktig Primeknit øvre farget i svart med en soklignende krage med rosa aksenter.

Nå som vi vet at OG-fargen på Adidas NMD Runner Hvite Billig tilbake i helgen, hva med en titt på 2017-versjonen? Se ovenfor er bilder av 2017-versjonen som ser stort sett ut som paret som debuterte i desember av 2015. Denne OG-fargen kommer i en Core Black Primeknit øvre med Royal Blue og Lush Red detaljering på EVA-innsatsene på White Boost mellomsåle. Andre detaljer inkluderer blacked out tre stripes merkevarebygging på sidepaneler internasjonalt "The Brand With The Three Stripes" merkevarebygging på hæl trekk kategorien, og en svart gummi outsooe.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas NMD Runner Beste Pris