Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Ultra Boost Rea Sverige Messages in this topic - RSS
7/18/2018 4:28:55 AM
kerrgrhr
Posts 5


Adidas bygger ofta på dämpade toner för sinAdidas Ultra Boost Rea Sverige-löpare, men något är på väg för dem som gillar fodret lite mer livligt. Rubrik till butiker under de närmaste veckorna av denna version av löpare i en blåaktig lila nyans som heter Mystik Ink . Solar Orange är inte bara utrustad på hälräknaren, men blandar också in i Primeknit övre. Full-längd Boost och svart Continental gummi sitter nedan.

Adidas Ultra Boost Sverige har varit på eld sedan dess debut 2015. De senaste två åren har Three Stripes erbjudit flera versioner och olika variationer som Uncaged, mid-top och färgade Boost-mönster. Nu får den populära löparen en ny, slät design. Utanför designen av Ultra Boost Uncaged, den laklösa versionen som gör bort med buret och använder en sock-liknande ankel. Adidas Ultra Boost Uncaged Laceless använder en vit Primeknit övre med en ribbad design på midfoten. Ultra Boosts är redan kända för att formas till foten för en snygg passform, så att den laceless designen bara gör det bekvämare. För närvarande finns det inget officiellt utgivningsdatum för Adidas Ultra Boost Uncaged Laceless "Triple White". Håll dig uppdaterad till Sole Collector för mer information i framtiden.

Vad skulle en Adidas Ultra Boost Billigt Online sneaker vara utan ett "Triple White" -kik in där någonstans? För Ultra Boost 3.0 slår Three Stripes det populära utseendet på modellen en gång till. Förhandsvisningar av den här skonpåverkan tidigare i 2016, med en fot på foten som dyker upp några veckor tillbaka. Tillgänglig nu är de officiella produktbilderna av sneaker, som har mindre vit än tidigare design av denna ilk tack vare de grå bitar som är tillåtna i övre Primeknit. Den här "Triple White" Adidas Ultra Boost 3.0 ser inte ut för att släppas förrän 2017. Titta på information om sneakers release datum på skon här på Sole Collector.

Var kommer Adidas att fortsätta med sin Adidas Ultra Boost Köpa , den senaste versionen av den populära löpskorren som har ett annat Primeknit-mönster än tidigare? En av stil tweaks varumärket har i verk för Ultra Boosts är läderburet, vilket har blivit uppskattat i förhandsgranskningar för 3,0 tidigare. Här kommer accentet på en nästan trefärgad färgväg som upprätthåller den standard vita behandlingen för Förstärk dämpning. Också annorlunda är stödelementet på hälen, vilket har en dämpad behandling i bilden som visas. Det finns inget sneaker release datum för denna Adidas Ultra Boost än, men läsare kan följa modellen här för information som den kommer.

Det är svårt att tro, menAdidas Ultra Boost Core Svarta Billig håller på att vara i sin tredje del denna kommande vår / sommar 2017 säsong. Must-have-modellen var heralded som den tre stripens bästa löpande silhuett innan den släpptes till och med (det var adidas egna djärva proklamation innan det var någon annans) och det visade sig vara så sanningsenligt ett uttalande som det var en pre-rollout media pumpas upp. Idag tittar vi på en annan lockande färgväg perfekt för alla tillfällen med Adidas Ultra Boost 3.0 Royal.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Ultra Boost Rea Sverige