Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Superstar Billig Messages in this topic - RSS
7/16/2018 4:34:58 AM
jonathanhrhr
Posts 4


Adidas Superstar Billig sin 30-årsjubileum feiringen har kommet riktig i originalitetsavdelingen. Tilsynelatende hver uke er vi velsignet med en ny ta på livsstilsklassikeren, men Afews versjon med en tre skall-tå kan være den galeste ennå. Det tyske boutiqueet oppfordret den lokale kunstneren Ivan Beslic til å forvandle en av de tre stripes mest ikoniske modellene til et kunstverk i en hyllest til hip-hop historie, basketball og skate-kultur. Ved hjelp av et skarpt hvitt skinn øvre, fører en suede tungen inn i platan-tre skalletåen, mens noen av Beslics originale utskrifter tjener som innersåle. Samarbeidet vil starte 31. juli på Afew x Ivan Beslic utstilling på Afews Düsseldorf-sted. Utstillingen vil inneholde originale verk fra Ivan Beslic, samt en visning av kommende Adidas Originals Superstar-par og en nikk til fortiden med en vintage samling.

Adidas Superstar har allerede slått seg sammen med BAPE i år. Bare incase at tilbudet ikke ga deg nok camouflage, denne nyeste shell-tå kan fylle det tomrummet med BAPE-lignende vibes, selv omAdidas Superstar Kjøp bestemte seg for å gjøre denne militaristiske takedownen uten Nigo's tidligere utskrift utlån en hjelpende hånd. Med en brunbrun nylonbunn dominerer en nær tegneserisk ta på klassisk skogslandskap camo den øvre og til og med strekker seg til den berømte toeboxen og mellomsålen. Om den eneste delen som ikke blir dryppet i kamuflasjonsmønsteret, er Superstar-merket på sidepanelet og trefoil-logoen på hælen. Hvis dette ikke er for mye camo etter din smak, vet du at du kan plukke opp paret ditt i dag fra steder som Sneaker Politics.

All-white med svarte striper er den vanligste fargebanen på den ikoniske Adidas Superstar Lavest Pris, så når det samme fargevalget vises på en annen adidas-sneaker, er det lett for skoen å huske på den klassiske skal-toe-sneakeren. Det er akkurat det som skjer her med den nye ZX Flux, som dupliserer utseendet til Superstar, men i en åpenbart mye slankere form. All-white, all-mesh, og derfor perfekt for sommeren, kommer den hvite og sorte ZX Flux nå hos utvalgte adidas forhandlere.

adidas, bape og undftd er en lyn trio som har skapt litt galskap i fortiden. I 2015 kommer det tyske sportsklærmerket sammen med Japans innflytelsesrike label og en av OG-sneakerbutikkene for to flotteAdidas Superstar Hvite Beste Pris-utgivelser for konsortietiketten. Denne samarbeidsprosessen gir hyllest til den distinkte stilen og kunstverket som har spiret fra det meksikanske "Cholo" -samfunnet, med inspirasjon hentet fra bandanas og andre populære plagg. Disse vil bli tilgjengelige hos globale adidas-konsortieforhandlere lørdag den 18. april, så nyt en nærmere titt nedenfor og hold deg oppdatert for flere oppdateringer om de siste sneaker-samarbeidene.

Den stadig mystiske 84-Lab returnerer i hendene på CLOTs nyesteAdidas Superstar copper Kjøpe Online s-utlevering. I et år dominert av silhouetten, klarer CLOT å fortsatt gi et minneverdig inntrykk takket være inkluderingen av en kamuflasjonsbase parret med en premium svart lærrør gjennom. Kast i nyanser av offwhite på mellomsåle og signatur shelltoe, og det siste Superstar-samarbeidet er en som du definitivt kan komme bak. Tilgjengelig i dag via Sneaker Politics.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Superstar Billig