Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Sneakers Dames Zwart Met Goud Messages in this topic - RSS
7/8/2018 9:32:01 PM
cindradrusi
Posts 4
"

Om de 20ste verjaardag van de Adidas Eqt Support Adv Black White te vieren, brengt Nike enkele van de meest geliefde kleurstellingen van dit populaire model terug. Eerst was het de originele ""Metallic Silver"" of ""Silver Bullet"" colorway, en de volgende is de Nike Air Max 97 ""Metallic Gold"". Met een iconische

Het ontwerp van Adidas Nmd Cs1 Black Gum geïnspireerd op de Japanse Bullet Train, deze versie heeft ook een overtuigend metallic goud bovenwerk, reflecterende lijnen rond de schoen en natuurlijk een zichtbare luchtkusseneenheid van Max Air. Het is 7 jaar geleden dat we dit Midas Air Max-model voor het laatst hebben gezien en velen hebben angstig gewacht op de terugkeer.

Adidas Stan Smith Dames Sale Zo'n gedurfd, gedurfd ontwerp trok menig gewaagde fashionista in de gaten, en waar het beter is voor een schoen om zijn spirituele thuis te vinden dan een van de meest modebewuste steden ter wereld. Aangenomen door een oneindig aantal Italiaanse subculturen, was het flamboyante ontwerp niet bestemd voor slechts één stijl.

Door de invloed van zijn voorgangers, de Adidas Sneakers Dames Zwart Met Goud is de primaire aantrekkingskracht van de schoen gebaseerd op het geheel van de overwogen vorm over groot, in uw gezichtsbekendheid. Een geborduurde 'mini swoosh' zit aan de zijkant in verkeersrood, omringd door golven leer en 3M die blijkbaar een eerbetoon zijn aan het meesterwerk van Sergio Lozano uit 1995.

De Adidas Nmd R2 Primeknit White Black was niet alleen de sleutel tot de evolutie van de luchteenheid, maar had ook een sterke sociale weerslag. Het werd vrijgegeven net toen we ons klaarmaakten voor het nieuwe millennium en de technologie moest nuttig, zichtbaar en schokkend zijn. De Air Max 97 was gekoppeld aan de dansvloeren in heel Europa, met name in Italië, waar de schoen tribale en sociale klassenbarrières verbrak. Een niet bij naam genoemde legende vertelt dat een beroemd paar ontwerpers hun modeshows hebben gesloten waarbij ze pakken combineerden met Air Max 97."
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Sneakers Dames Zwart Met Goud