Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Superstar Sort DK Messages in this topic - RSS
7/5/2018 2:55:17 AM
kellygg
Posts 4


Der er en ny feminin tilgang til Adidas Superstar Sort DK med denne nye Slip-On-version af den klassiske shell-toed sneaker. Skallen tå er faktisk om det eneste, der gør disse genkendelige som en superstjerne, da øvre får en komplet remodel med et laceless design med elastiske tværs stropper. Superstar Slip-On giver den perfekte sommeropgave af skoen, især i denne minty lys grønne farvevej. Damer kan finde Superstar Slip-On, der ankommer til udvalgte Adidas Originals forhandlere nu.

Denne luksuriøse udgave af Adidas Superstar Mørkeblå Udsalg har en creme læder øvre med sorte og røde accenter. De tre stripe branding på sidepanelet er forenklet med tynde sorte kontraststing, men det virkelige show-stealing-aktiv er Yeezy 350 Boosts afrundede ruskindspanel på medialsiden. Mens du aldrig forveksler et par superstjerner til en Yeezy Boost, er det cool at se Kasina tinker med konstruktionen i en hyldest til Kanyes nyeste og bedste.

Adidas Superstar Billig tilslutter sig fejringen af ​​sommerens olympiske lege med en speciel farvevej, der hilser værtsbyen Rio de Janeiro, Brasilien. Farvelægningen tager inspiration fra farverne omkring kystbyen, med en hvid læder øvre, dybblå grafiske accenter og en sandbrunet tynd spidsen enhed. Surfboard og skateboard illustrationer findes på hver hæl, mens en flisebillede på højre skos indersål afslutter det tropiske Rio-tema. Adidas Superstar "Rio" udgiver udelukkende hos adidas Originals butik i Rio de Janeiro.

Du har hørt om stål-tå støvler, men du har aldrig set en metal-toed fodtøj model som denne. Adidas Superstar Danmark 2018 fortsætter deres "metal toe" serie superstjerner med denne unikke nye version med kobber på tæerne designet til at ligne elementet som det naturligt forekommer i naturen. I mellemtiden er resten af ​​sko bygget i tonalt sort læder for at lade dig virkelig fokusere på de iøjnefaldende shelltoes. Denne kvinders Superstar Metal Toe "Copper" ankommer nu hos internationale forhandlere, så forvent dem snart her i USA.

Primeknit konstruktionen af ​​Adidas Superstar Billigt får en levende opgradering i sommer med "Multicolor" pakken. Det populære regnbueassortiment af farvebehandling anvendes på den vævede øvre af den ikoniske silhuet, der findes i dit valg af sort, hvid eller grå basefarver. Hver farveløst vævet øvre er suppleret med læderinderside for at få et godt udseende. Superstar Primeknit "Multicolor" -pakken ankommer til finere adidas Originals-forhandlere landsdækkende den 1. juli.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Superstar Sort DK