Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Stan Smith Online Kopen Messages in this topic - RSS
7/4/2018 1:53:21 AM
sangouzi
Posts 2


De adidas Stan Smith is misschien wel een van de meest klassieke en traditionele sneakers ooit, maar deze nieuwste make-over voor de iconische tennisschoen is allesbehalve. Het silhouet krijgt dit voorjaar twee gewaagde upgrades. Ten eerste een python-huidtextuur voor de populaire reptielachtige look. Ten tweede wordt die slangenhuidtextuur van voor naar achter in een reflecterend zilvermateriaal verwerkt. Dit zijn zeker niet je opa's Adidas Stan Smith Bestellen.

De laatste samenwerking van Raf Simons met adidas Originals concentreert zich op de tijdloze Adidas Stan Smith Kopen terwijl de ontwerper van Belgin het meestal merkloze zijpaneel aanpakt met perforaties die een kenmerkende 'R' vormen. In de afgelopen weken zijn er een aantal nieuwe kleurstellingen bij winkeliers geland, maar dit 'Metallic Koper'-paar is beslist een sand-out. De stuiverachtige basis zal de aandacht trekken dankzij een metalen laklederen basis terwijl de stevige bruine veters een monochroom effect creëren.

Herinner je Pharrell's "Super Color" -collectie die ons 50 monochrome kleurstellingen bracht van de immer klassieke Adidas Superstar? Het lijkt erop dat de drie strepen zo dol op die samenwerking waren dat het merk een vergelijkbare esthetiek naar de Adidas Stan Smith Nederland brengt. Dat klopt, de tennisklassieker keert dit voorjaar 2016-seizoen terug in een aantal eenvoudige maar levendige kleuren die behoren tot de categorie adiColor, met een met snoep bedekt bovenwerk dat is gedompeld in de kleuren als seafoam green, royal blue of een pastel-mandarijn. Het bovendeel wisselt zelfs af van een zachte matte basis tot microperforaties, afhankelijk van de schaduw.

De Belgische ontwerper Raf Simons lanceerde in 1995 zijn allereerste menswear-campagne. Nu, twee decennia later, heeft hij zijn bereik uitgebreid naar die van Christian Dior en daarbuiten met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en geïnspireerde visies die alleen hij kon bedenken. Dus wat had hij gepland voor de Adidas Stan Smith Opruiming ? Simons reviseerde het normale vetersysteem met drie overlappende skinny riemen om de driekantige branding na te bootsen die meestal afwezig was in het Stan Smith-silhouet voor een speelse draai.

De adidas Stan Smith blijft bij zijn originele en iconische kleurenschema, maar krijgt deze lente een metalen upgrade voor deze damesversie van de klassieke tennisschoen. Een metallic afwerking is toegevoegd aan de Fairway Green-hiellip op deze witte lederen Adidas Stan Smith Online Kopen, die eigenlijk deel uitmaakt van een "Metallics" -pakket van adidas Originals-modellen exclusief voor de dames.

Voor meer informatie, klik hier: www.getbetternl.com
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Stan Smith Online Kopen