Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Classic Cortez Wit Kopen Messages in this topic - RSS
7/4/2018 12:43:18 AM
huberyhr
Posts 4


Er is nog geen officiële releasedatum bekend voor deNike Classic Cortez Wit Kopen, maar zorg ervoor dat je deze voor Kicks On Fire op slot houdt voor updates. Laat ons in de tussentijd je eerste gedachten over de vernieuwde klassieker weten. Volgende voor de Nike Cortez is deze speciale versie die de LBC schreeuwt. Volgende maand verschijnt een eerste blik op het Nike Cortez Basic Nylon Long Beach.

Het Nike Classic Cortez Goud Goedkoop Long Beach is een eerbetoon aan een stad vol hiphop en straatcultuur. Het wordt geleverd met een Royal Blue nylon bovenkant mooi geaccentueerd door de White op de tong evenals op de lederen Swoosh en hiel. De schoen een uniek tintje geven, zijn de gouden hits op de tongmerken, vetervergrendelingen en de steekbewerking via de "LBC" op de hiel en het "LONG BEACH" op het hiellipje. Extra details zijn de jaren 1972 en 2017 aan de binnenkant van de tonglippen en "XLV" op de inlegzolen. Geprijsd op $ 100, verwachten dat deze vanaf 1 juni bij Nike zullen vallen.

De Nike Classic Cortez Roze Online Kopen, die nog nooit op het niveau van schoenen als de Dunk of AF1 is geweest, wordt nog steeds als een klassieker in de geschiedenis van het merk beschouwd en heeft talloze releases door de jaren heen gezien. Dank aan Kendrick Lamar (die suggereerde dat hij alleen zou zijn rocken op de Cortez, toen ongeveer twee weken later in Jordans te zien), schittert de Cortez de laatste tijd veel meer dan normaal in de schijnwerpers van de sneakerwereld. Het lijkt een perfecte timing voor dit gewatteerde nylon pack om te ontgrendelen. Deze Nike Classic Cortez maakt deel uit van de "Merlin" Liberty-collectie. Een dameseditie, ze komen in een witte en zwarte colorway. Voorzien van een bovenwerk op witte basis met een unieke Liberty-grafische weergave, afgewerkt met zwarte accenten.

Deze nieuwe versie van de Nike Classic Cortez Nylon Nederlandis eerder deze week in het zwart geïntroduceerd en zal in de nabije toekomst ook in het wit op Nikelab slaan. In concept is de Cortez Big Tooth een terugkeer naar het origineel met een overdreven buitenzoolpatroon. Dit wit-op-wit paar is voorzien van luxe materiaalopties en tonale brandinghits. De geheel witte Cortez Big Tooth heeft een sneaker-releasedatum van Thusday, 9 juli op nike.com/nikelab- en Nikelab-locaties. Al een lange tijd supporter van de LGBTQ-gemeenschap, Nike viert 'gelijkheid' door het 'Be True'-pakket uit te geven met een paar stijlen waaronder de Nike Classic Cortez. Het model heeft een bovenwerk van wit nylon en suède lambrisering, een zwarte swoosh en een Pride-weergave langs de hele tong.

DezeNike Classic Cortez Opruiming Nylon QS maakt deel uit van het "Aloha" -pakket. Ze komen in een zwarte, gifgroene en roze waskleur. Eén van de vier kleurvlakken die naast elkaar worden geplaatst, allemaal met een bloemenprint door de bovenkant. Een gelimiteerde release, let hier op medio mei 2013 op bij geselecteerde Nike-accounts over de hele wereld. Klassieke afdrukken zullen overal in de lente en zomer verschijnen, waarbij de Cortez Classic het nieuwste silhouet wordt dat wordt geraakt door een uniek grafisch ontwerp van NSW. De versie van het iconische silhouet van de Cortes van Nike komt in vier verschillende looks, elk met klassieke bloemenprintontwerpen boven hun nylon bovenwerk. Overgoten met premium suède overlays, zien we rode, olijf, carolina en zwart gebaseerde kleurstellingen.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Classic Cortez Wit Kopen