Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Superstar Sort Tilbud Messages in this topic - RSS
6/30/2018 3:39:24 AM
leodhr
Posts 4


Adidas Superstar Sort Tilbud konstrueret i Primeknit bliver koldere end nogensinde med denne nyeste farvevej i "Frozen Green". Vi er ikke sikre på, om den person, der navngav farven, var farveblind eller hvad, fordi disse er tydeligt en isagtig lyseblå, ikke grøn. På den ene side er det ferske udseende af Superstar Primeknit, der er klar til at holde fødderne kølige hele sommeren, ankommet nu hos udvalgte Adidas Originals forhandlere over hele kloden.

Du har hørt om stål-tå støvler, men du har aldrig set en metal-toed fodtøj model som denne.Adidas Superstar Danmark 2018 fortsætter deres "metal toe" serie superstjerner med denne unikke nye version med kobber på tæerne designet til at ligne elementet som det naturligt forekommer i naturen. I mellemtiden er resten af ​​sko bygget i tonalt sort læder for at lade dig virkelig fokusere på de iøjnefaldende shelltoes. Denne kvinders Superstar Metal Toe "Copper" ankommer nu hos internationale forhandlere, så forvent dem snart her i USA.

Primeknit konstruktionen af Adidas Superstar Billigt får en levende opgradering i sommer med "Multicolor" pakken. Det populære regnbueassortiment af farvebehandling anvendes på den vævede øvre af den ikoniske silhuet, der findes i dit valg af sort, hvid eller grå basefarver. Hver farveløst vævet øvre er suppleret med læderinderside for at få et godt udseende. Superstar Primeknit "Multicolor" -pakken ankommer til finere adidas Originals-forhandlere landsdækkende den 1. juli.

Primeknit konstruktionen af Adidas Superstar rose Udsalg blev lige mere interessant end nogensinde med denne nye udgave i en regnbue af farver. Ja, Superstar Primeknit går faktisk med den evigt populære "flerfarvet" behandling på denne seneste udgave med en hvidbaseret tekstil øvre sammenvævet med en række nuancer til en lynget regnbueffekt. I mellemtiden holdes silhuetten klassisk med sorte accenter til de tre striber og hæl. Når du har tjekket nogle billeder nedenfor, ved du, at adidas Superstar Primeknit "Multicolor" er tilgængelig nu

Adidas Superstar off-Hvide DK fortsætter den nylige genopblussen med denne premiumudgave kun for kvinder. Vedligeholdelse af den ikoniske hvide og sorte farvelægning med guldfolie tunge logoer, denne Superstar dele med tradition fra deres, med en premium nubuck øvre med et snakeskin motiv skåret ind for et naturligt udseende. Den hvide base er accenteret med premium sort læder på sine sædvanlige steder, mens hvidt læder linjer interiøret. Kvindernes Superstar 80s "Snakeskin" ankommer til udvalgte Adidas Originals forhandlere nu.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Superstar Sort Tilbud