Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Stan Smith Köpa Messages in this topic - RSS
6/6/2018 1:38:00 AM
isidorebss
Posts 4


Flytande metall påtagning sneakers hade en stund i sneaker industrin två somrar sedan när Nike sportkläder var dressing till synes allt i sina arkiv med ädel metall överdelar för en premie estetiska. Nu ser det ut som adidas Originals är att komma in på åtgärden med den senaste upplagan av deras pågående Raf Simons x Adidas Stan Smith Köpa samarbeten. Denna Metallic Silver övre accentueras av den unika "R" sidopanelen perforeringar medan RAF: s avtryck kan ses subtilt beskrivs på hälen. Det lyxiga paret även sport en matchande läder foder för bra åtgärd. Vad tycker du om den senaste Adidas stan Smith release?

Weed-inspirerade sneaker releases för 20 april är inte nytt för spelet, men har vi någonsin sett en inspirerad av läkemedel marijuana? För den kommande 4/20 semester bake-off, har West Coast-baserade bete en specialutgåva avAdidas Stan Smith Billig Vulc på vägen; den har hampa material på övre med värme-pressad behandling som skapar den unika övre mönster, med blöja grön mocka på hälen och en unik logotyp på tungan som anspelar på många cannibis apotek över delstaten Kalifornien. Ytterligare detaljer inkluderar en kork innersula (används eftersom kork material kommer från träd), och en dold ficka på insidan för dig att gömma undan små objekt. För att registrera dig för Bait lotteri, kolla denna länk; Vinnarna kommer att börja meddelas fredagen den 15 april, med leverans som börjar måndagen den 18 april. Njut av den detaljerade första titt nedan.

Vintage ser och en modern konstruktion kombinerar felfri på denna kommande uppsättning av Adidas Stan Smith Rea Sverigeför "og" Pack. Dike den traditionella läder, stan Smith går modern med en textil vävda Primeknit övre detaljerade med den ursprungliga färgade hälen flikar och tunga etiketter i ditt val av grönt, rött eller marinen. Den ljusa vita Primeknit övre kompletteras med off-vita sulor, vilket ger skon mer av en vintage känsla, trots den uppdaterade övre. Stan Smith Primeknit og Pack kommer att finnas tillgänglig på utvalda adidas Originals-försäljare globalt senare denna månad.

Hur många sätt kan Adidas original förvandla Adidas Stan Smith Gröna Sverige Det är en fråga som vi skämtsamt frågar, men de tre ränderna förde tillbaka den världsberömda tennis klassikern på fler sätt än vi kan räkna. Primeknit iterationer, Raf Simons samarbeten, och mer har höjt statusen för den redan vördade modellen, och idag en ny skimrande häl skakar upp saker i en lekfull hyllning till våren. Den grå vit läder bas håller saker rotade i traditionen, men den framtida fokuserade hälen ser ett lackläder lyser med silver och klarblå nyanser. Kolla in en bättre vy nedan och vet att butiker som suppa har detta par finns att köpa idag.

Raf Simons senaste samarbete med Adidas Stan Smith Solar Gul Billigt fokuserar på den tidlösa Adidas stan Smith som Belgin designer tar vanligtvis helt mindre sidopanel till uppgift med perforeringar bildar en signatur "R". Ett antal nya färgställningar har landat hos återförsäljare under de senaste veckorna men detta "metalliskt koppar" par är definitivt en sand-out. Den Penny-liknande bas kommer att vända huvuden tack vare en metallisk lackläder bas medan djärva bruna snören skapa en monokromatisk effekt. Återförsäljare som Colette är strumpan paret inom en snar framtid, så kolla in en fullständig vy nedan och vi ska hålla dig uppdaterad på mer tre stripe uppdateringar här på sneaker nyheter.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Stan Smith Köpa