Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Mænds sko åndbar Messages in this topic - RSS
5/30/2018 2:25:45 AM
avenue
Posts 3


Der er en særlig status, Adidas Mænds sko åndbar der kommer med at være ""OG"". De moderne modeller af adidas er ingen undtagelse herfor. Det lader til i går, da vi bare fik vores første glimt på XR1. Nu ser vi frem til en udgivelse af OG-farven senere denne måned.

NMD's originale Adidas sko kvinder læder farveskema var en simpel, inklusiv en sort base, skarp hvid BOOST mellemsål og syntetiske mellemsåle i blå og rød. Nu pryder det samme første udseende XR1, originaltens funktionelle evolution. Sidste gang vi så OG colorway udgivelsen, i sin traditionelle NMD form, blev den udsolgt indenfor øjeblikke. Du kan vædde på, at denne udgivelse får samme behandling.


Den 'Bred' farvelægning er Adidas sko speciel pris en af ​​de mest ikoniske i sneaker-verdenen og nu får adidas originals NMD XR1 sminke. Denne model er fremhævet med en syet ankel krave, der har et pulserende rødt mønster omkring ankelområdet, der virkelig springer. Også dette par har et halvt gennemsigtigt bur og reflekterende materiale på tungen og hælflikene, der bringer hele farvewayen sammen. Som andre udgaver af denne model er skoen konstrueret med en øvre mesh, matchende farvet bur og den sidder oven på fuld længde BOOST mellemsål.

At zoome ind meget tæt Adidas NMD xr1 på en snowscape afslører også mønstre. I stedet for en masse af hvidt er det konglomerationen af ​​milliarder af individuelle snefnug. Titolo har fanget denne forestilling gennem pletfri opmærksomhed på detaljer. For at gøre det søgte detailhandleren indflydelse fra kvinders couture, fremstillingssektoren, hvor stor mængde arbejde og detaljer understøtter selv de mindste og mest subtile elementer i slutproduktet. Resultatet er både unikt og straks slående.

http://www.kicksonhe.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Mænds sko åndbar