Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Nmd Cs1 Primeknit Black White Messages in this topic - RSS
5/17/2018 10:08:51 PM
alveradione
Posts 3
"

Bewijzen dat de Nike Blazer Low Lx Dames Zwart Wit gewoon nooit oud wordt, laat Adidas Originals nog een geweldige nieuwe look voor de tijdloze tennisschoen. De nieuwste indrukwekkende weergave voor de sneaker is het slanke en slanke silhouet in niets anders dan suède over het bovenwerk met een bijpassende zool. Hoewel het vaak sportief van uiterlijk is, is dit een volwassen lifestyle-look voor de Stan Smith die wordt aangevuld met logo's van goudfolie op elke tong.

Met zoveel kleurprofielen van de tonale Nike Shoes 2018 Recensioni die tot nu toe zijn uitgebracht, is het bijna moeilijk te geloven dat ze met iets anders kunnen komen. Maar hier is het dan, een nieuwe romige gebroken witte colorway van de premium constructie door het modehuis. Zoals vrijwel alle Raf Simons Stans uit het verleden, is de schoen voorzien van een tonaal bovenwerk van hoogwaardig leer met R-vormige perforaties aan elke kant.

Als je dacht dat Nike Air Force 1 Mid '07 Black Anthracite White Originals nu geen idee meer had van de adidas-versie, dan had je het mis. The Three Stripes vinden nog een andere stijlvolle nieuwe manier om een ​​van hun meest klassieke sneakers aller tijden te presenteren, deze keer met de Stan Smith in een volledig geweven bovenwerk. Op het eerste gezicht lijkt het op elk oud paar Stans, vooral in de OG witte en groene colorway, je zult snel het mandachtige geweven bovenwerk zien dat nog steeds het iconische originele silhouet behoudt. Samen met de klassieke witte en groene kleurencombo, debuteert de geweven Stan Smith ook in wit / marine en een omgekeerde marine / wit.

De Nike Roshe Run Dames Zwart Wit Sale Mid neemt de iconische tennisschoen die de lifestyle-look heeft gekregen en breidt het bovendeel uit om bij de tijd te passen. De geweven Jacquard-constructie schittert in Midnight Navy of een gebroken witte crème, terwijl ingewikkelde bloemstukken overal doorheen worden genaaid om te lijken op het favoriete tuinmeubilair van je oma. Een off-white middenzool en lederen paneel contrasteren op elk paar met naamgenoot Pharrell trots gestikt op de hiel, dus er is geen twijfel Skateboard P's gedachten waren betrokken bij de oprichting van deze twee excentrieke paren.

De Adidas Nmd Cs1 Primeknit Black White maakt zich klaar voor de herfst met een constructie om het slechte weer het hoofd te bieden. Maar nee, dat betekent niet dat het is gemodificeerd met een boot-achtig ontwerp met een versterkte middenbovenhoogte, opgeblazen isolatie en een uitgespaarde buitenzool, het krijgt gewoon wat Gore-Tex voering om een ​​functionele valschoen te maken voor degenen die niet alle extra toeters en bellen van de sneakerboot-markt nodig hebben. Het vermoeide en ware silhouet heeft een volledig nubuckleer in zwart met Gore-Tex-isolatie om je op een bescheiden manier warm en droog te houden."
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Nmd Cs1 Primeknit Black White