Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas NMD Runner Clear Sky DK Messages in this topic - RSS
5/16/2018 2:53:20 AM
joshua88
Posts 4


De nye farvebaner til meget hyped Adidas NMD Runner Clear Sky DK at rulle ind mere og mere, da vi ser et andet kommende udseende efter den populære nye silhuet. Efterfølger den første Primeknit farveway i sort og hvid, har denne et lignende kamouflagelignende udseende, men med gul kastet i blandingen til den vævede overdel. Hvis du har gået glip af de to første farveveje eller bare vil beholde din adidas NMD R1-kollektion vokser, skal du huske på, at den nye gule overlevering vil falde i Europa den 20. februar og holde dig indstillet på alle amerikanske udgivelsesoplysninger.

Adidas NMD var prikken på kagen, der var de tre stripes 2015 år i Boost-teknologi. Med udgivelser, der spænder fra Kanyes første samarbejdsindsats med mærket til adidas Ultra Boost, var pudsystemet overalt - og med god grund. Flere farveveje er i horisonten for silhuetten inspireret af klassikere som Micro Pacer, Rising Star og Boston Super. Kun denne gang forbyder prøven, der vises nedenfor, enhver tre strimmel branding til en Primeknit-vævet overdel. Hvad synes du om udseendet? Hold øje med flere opdateringer vedrørende den alle vævede version afAdidas NMD Runner FTW Hvide Udsalgs lige her på Sneaker News.

Adidas NMD har været en dominerende kraft i adidas Originals 'lineup i 2016, og i weekenden fortsætter de tre striber med at bringe varmen med to mere monokromatiske, undervurderede Boost x Primeknit-tilbud. Adidas NMD Runner Solid Rød Billigt "White" er sikker på at være en af ​​de bedste udgaver af weekenden for sin hvide og hvide tilgang, da en kombinationsnetvævet konstruktion hviler på toppen af ​​et af de mest komfortable pudeanlæg i branchen. Og hvis du er bekymret for, at du får det skarpe par lidt for snavset for hurtigt, tilbyder adidas også en helt sort øvre (desværre er der ingen af ​​den nye sort Boost til rådighed for dette par lige endnu). Tjek et kort kig nedenfor, og lad os vide, om du har planer om at afhente enten NMD-tilbud.

Kønne fans af adidas NMD Runner-linjen får nogle gode nyheder i dag med annonceringen af ​​udgivelsesdatoer for en række kommende farveveje og konstruktioner til den varme nye adidasilhouette.Adidas NMD Runner Billig lancerer i en række slanke feminine udseende, sparker ud med den begrænsede udgave hvide mesh konstruktion med blå mellemsål faner. Tre forskellige samlinger støtter den op, herunder Suede, Mesh / Suede og Neoprene-pakker, som alle kan forhåndsvises her. Kvindernes adidas-NMD kollektion frigiver 17. marts hos udvalgte adidas originals forhandlere rundt om i verden.

Ingen Primeknit? Intet problem. adidas originals har netop afsløret to kommende farveveje af Adidas NMD Runner Danmark 2018, der læner mere mod livsstilssiden af ​​ting med buttery suede overdel. Adidas NMD Runner Suede kommer i to farvelægninger af vinbourgogne og mørk kul, og har tapet-på-tre-stripe-logoer med matchende mellemsål-støtfangere og grøntsagsfarvede læderhælflapper. Den triste nyhed er, at disse udelukkende frigives til kvinder, men der er altid plads til størrelse. Hold øje med disse hos udvalgte Adidas Originals-forhandlere den 17. marts.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas NMD Runner Clear Sky DK