Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Metcon Dsx Flyknit 2 Black Messages in this topic - RSS
5/7/2018 11:43:47 PM
darlleen
Posts 3
"

Adidas Nmd R2 Primeknit Triple Black er en populær løbende sneaker fra adidas. Den har en blanding af Primeknit og mesh over Boost-dæmpning for en fremragende kombination af komfort og støtte. Ultra Boost blev en overnight hit efter Kanye West havde dem i løbet af et Chicago Bulls spil. Adidas Ultra Boost har haft fire opdateringer, herunder en ""Uncaged"", en ""Uncaged 1.0"" og version 2.0 og 3.0 af sneakers.

En kombination af innovation, komfort og stil, Adidas Harden Vol 1 White (udgivet februar 2015) overskred hurtigt sin forventning som en standardløber for at blive en hæfteklammer i sneaker-kultur. Selvfølgelig, for at kunne diskutere Ultra Boost korrekt, er det vigtigt at kontekstualisere oprindelsen af ​​adidas patenterede BOOST teknologi og integrationen af ​​NASA og Boeing-godkendt ARAMIS 3D-teknologi. Debuteret i februar 2012, med løftet om at bringe et højere niveau af energiudbytte end standard mellemsål, kombinerer BOOST-konstruktionen TPU-partikler til en bouncier, mere temperaturbestandig ride. ARAMIS, et helt andet dyr, er et motion-capture-system, der bruger kameraer og sensorer, der samler informationer med op til 500 billeder per sekund for at forestille bevægelsen af ​​løberen. det hjælper også med at bestemme mængden af ​​belastning og spænding forårsaget af forskellige materialer.

Nike Metcon Dsx Flyknit 2 Black inkorporerer denne dynamiske mellomsåle på en silhuet udført med vævet Primeknit, en øvre digitalt strikket med smeltet garn i en engangsramme. Målet er at finjustere den nøjagtige mængde fleksibilitet og støtte, der er nødvendig i hver del af skoen. Interessant nok, på trods af de vanskeligheder, i hvordan Ultra Boost er fremstillet, er det virkelig skoen dynamisk, det er ren æstetisk. De ovennævnte aspekter af det oprindelige design er cementeret af et caging system, der har Three Stripes branding på sidepanelet og vikler rundt om hælen. Udseendet giver mulighed for en række motiver og uendelige muligheder for festlige samarbejder. Senere versioner udgivet med modifikationer af silhuetten, herunder den cageless Ultra Boost Uncaged, Ultra Boost 2.0 og den seneste Ultra Boost 3.0.

Den perfekte kombination af ydeevne og stil, Nike Air Max 1 Premium Sc Jewel Black blev designet som en præstationssko, men de samme tekniske egenskaber, der gør skoen så tiltalende for atleterne, har også placeret Ultra Boost en seriøs statement maker. Skos sømløse Primeknit øvre giver en tæt og behagelig pasform, der bevæger sig med din fod.

Derudover giver Primeknits rige tekstur adidas mulighed for at spille med farver og mønstre, hvilket giver Adidas Nmd Hu Trail Core Black et førsteklasses udseende. Et støttende midfootbur, der er formet fra ikoniske tre striber - ombryder foden, giver struktur, hvor du har brug for det mest. Endelig giver fuldlængde boost-dæmpning eksplosiv hver retur med hvert trin og holder fødderne føle sig friske, uanset om du er på farten eller lacing op Ultra Boost for hele dagen slitage."
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Metcon Dsx Flyknit 2 Black