Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Stefan Janoski Købe Danmark Messages in this topic - RSS
5/2/2018 1:29:59 AM
Ernestsv
Posts 4


Nike SB er tilbage med en anden udgave af den nu klassiske Nike Stefan Janoski Købe Danmark med den nye PR (premium) version med et forstærket tåpanel til ekstra holdbarhed. Denne nye præfabrikerede konstruktion er også udstyret med et reformet tungesnit og leveres med et par læder snørebånd (som blev standard på tidlige kørsler af Janoski). Zoom Janoski PR SE er tilgængelig nu i denne 'Light Crimson / Gym Red-Black-White 'farveway nu hos udvalgte Nike Sb forhandlere, herunder Premier.

Dette er langt fra en første påNike Stefan Janoski Billigt, en sko, der har haft en flok camo udgivelser gennem årene, de digi blomster der blandt dem er den mest berømte. Nej, dette er ikke et Nike x Bape samarbejde. Mens det camouflage mønster der dækker det øverste af dette Nike SB design ser lidt ud som dem, der er spottet på Bape's beklædning gennem årene, er dette bare et standard inline tilbud fra Nike's skateboarding division.

Denne Nike Stefan Janoski Billig er en del af Nike SBs "Chronicles Vol. 3." De kommer i en rød, hvid og sort farvelægning. Der er en rødt baseballsko, en sort rød accent og en hvid sål. Nike SB er ikke den linje man normalt ville se til at tage formelle på sneaker styles. Og her er Nike SB Stefan Janoski klædt i brogue-detaljer . Dette er faktisk ikke en første til denne model, der har været et par Mid-stilarter, der bruger lignende vingetip detailing, men det er en første til den oprindelige, lavere silhuet af Janoski signatur sko.

Denne Nike Stefan Janoski Købe er kendt som "NYC" udgave. De kommer i en sort og kølig grå farvelægning. Med en sort-baseret premium læder øvre med cool grå accenter, en Max Air enhed i hælen, flekkede mellemsål og brugerdefinerede New York kloak lue logo på indlægssålene. En begrænset udgave, pas på dem på udvalgte Nike SB-konti verden over i begyndelsen af ​​marts 2015. Nike SB Stefan Janoski Max har et andet materiale flip på vej. Denne gang ser skoen hårdere ud end normalt i en sort premium læder make up der leveres komplet med en grå / sort speckled sål, hvor kombinationen minder om serien "Genealogy of Free" fra sidste år. Og mens denne sko har fri front, hører den ikke i den pakke. I stedet er dette par kendt som "NYC" -udgaven, som hylder gaderne i New York, og hvad der strømmer under det.

Nike SB's hæftNike Stefan Janoski Udsalgløser i morgen i tre vilde, bindefarvefarvebaner, der hver især har en unik tigerstrimmel, der er grafisk på tværs af skoens lærreds overdel. Nikes fodboldindsats blødede over i en anden kategori med dette, et blacked-out par SB Stefan Janoskis. Skoen er beregnet til at hylde overlapningen i fodbold og skate-kulturer. Det gør det med diamantstitchede læderdetaljer, der fremkalder Nike's fodboldstøvler af gammel. Designet har også det, der ligner en fodboldklubs-stilk på indersålen og patriotiske detaljer på dubrae.
5/4/2018 2:15:43 AM
jinyizhixia
Posts 119
jin504
michael kors outlet online
coach outlet store online
true religion jeans
coach outlet store online
prada shoes outlet
canada goose outlet
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses wholesale
bottega veneta
ravens jerseys
michael kors bags
polo ralph lauren outlet
prada outlet
dsquared
oakley sunglasses
fitflops sale clearance
moncler online shop
coach outlet
christian louboutin outlet
asics sneakers
adidas shoes
coach handbags
canada goose jackets
tory burch outlet
nike air huarache
nike air huarache
polo ralph lauren
coach outlet store online
canada goose outlet
ralph lauren outlet
nfl jerseys
miami heat
イッセイミヤケ
coach outlet
mbt shoes
canada goose jackets
ralph lauren outlet
coach outlet online
soccer cleats
seattle seahawks jerseys
adidas outlet
cincinnati bengals jerseys
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
coach outlet store online
true religion outlet store
mulberry bags
chicago bulls
air jordan 8
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Stefan Janoski Købe Danmark