Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Cortez Købe Danmark Messages in this topic - RSS
4/12/2018 1:07:43 AM
haleys7
Posts 4


Nike Cortez Købe Danmark har længe været betragtet som en West Coast sko, en forbindelse, som Nike vil minde med sin seneste kampagne omkring retro-modellen. Udgivelse den 1. juni er disse to specielle Californien farveveje, en bundet til Compton og en bundet til Long Beach. Nike vil samarbejde med den nye endorser Kendrick Lamar på et par vestkysten sneakers inspireret af hans seneste album.
Cortez er en favorit af Lamar, som har rappet om modellen og en vigtig sko i hans hjemlige California. Joining modeller som Air Jordan 1 og Air Max 1 i Nike's "Los Primeros" -samling til Hispanic Heritage Month er Cortez, som kører med ny energi efter tilføjelsen af ​​Kendrick Lamar som brand ambassadørNike Cortez Forhandler lavede sin debut i 1972 og var en af ​​de første løbende sneakers udgivet af Nike. Designet af Bill Bowerman, de indeholdt en ren øvre med EVA skum mellemsål i fuld længde og en gummi ydersål støbt i et sildben mønster. De genvandt popularitet, da de blev slidt på skærmen af ​​Tom Hanks i filmen, Forrest Gump. Cortez er blevet retrostrueret adskillige gange i forskellige stilarter, farveveje og versioner.

Den ikoniske Nike Cortez Tilbud DK ville ikke eksistere uden Kenny Moore, en tidligere Oregon sporstjerne, der blev Nike's første produkttester 52 år siden. Som historien går, led Moore en brudt fod i 1965, der førte sin træner og Nike medstifter Bill Bowerman at se nærmere på hans sneakers.

Nu hvor Kendrick Lamar har indgået partnerskab med Nike, forventer mange samarbejdsarbejde mellem begge parter. Først og fremmest ses Kendrick Lamar x Nike Cortez DAMN ovenfor. Kendrick Lamar x Nike Cortez DK siges at være blot en af ​​flere stykker fra en kommende samling inspireret af hans nyeste album DAMN. Kendrick Lamar x Nike Cortez DAMN billedet kommer klædt i et rødt og sort farveskema udført af nylon og ruskind.

2017 viser sig at være et godt år for fans af Nike Cortez Købe. I øjeblikket fejrer modelens 45-års jubilæum, har Swoosh frigivet en håndfuld specielle udleveringer af mærkeets første nogensinde løbesko. Næste? Nike Cortez af A.L.C.The Nike Cortez af A.L.C. kom omkring, da Nike samarbejdede med Andrea Lieberman fra A.L.C. at skabe tre forskellige farveveje af Nike Cortez siges at være inspireret af den rige palette af neutrale, der findes i A.L.C.'s Fall 2017 kollektion.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Cortez Købe Danmark