Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Hvordan en uformel undersøgelse af kvinder på Nike Messages in this topic - RSS
3/26/2018 4:05:23 AM
Emenardy32
Posts 3
Træt af påståede uhensigtsmæssige adfærd fra mandlige ledere, kønsforskydning blandt virksomhedsledere og løbende lønforskelle, besluttede en gruppe af kvindelige Nike Air Max Tilbud Mænd medarbejdere at cirkulere en uformel undersøgelse sidste år for at indsamle indsigt i andre kvinders erfaringer med uhensigtsmæssig adfærd og diskrimination hos virksomheden.

Dette er ikke første gang, at kvinder har brugt uformel kommunikation til at tale om arbejdspladsproblemer, men Nike-medarbejderundersøgelsen er signifikant, da det har opnået resultater. Undersøgelsen blev bragt til den opmærksomhed, som den langvarige Nike CEO Mark Parker, der indledte en formel anmeldelse, der resulterede i opsigelse af to øverste ledere.

I sidste uge sendte Parker et internt notat til medarbejdere, der meddelte, at Trevor Edwards, Nike Air Max 90 Dame Tilbud Brands præsident og eventuelt Parkers efterfølger, ville forlade virksomheden i august. I notatet, der blev opnået af The Wall Street Journal, skrev Parker, at Edwards 'afgang fulgte rapporter om "adfærd i vores organisation, der ikke afspejler vores kerneværdier for inklusivitet, respekt og empowerment".

Parker kaldte også de medarbejdere, der valgte at komme frem "stærke og modige." Nike nægtede at kommentere til CNBC gøre det på situationen.

Ifølge regulatoriske indberetninger rapporteret af Bloomberg, vil Edwards modtage $ 525.000 i løbet af året efter hans afrejse på grund af en noncompete aftale.

Mere for nylig meddelte Nike Air Max 95 Ultra Tilbud, at Jayme Martin, vicepræsident for globale kategorier og Edwards 'topløjtnant, ville også afstå.

Wall Street Journal rapporterer, at Edwards og Martin er anklaget for at beskytte mandlige medarbejdere, der nedværdigede kvinder og mobbet individer fra fremmede lande.

Generalrådgiver Hilary Krane og Human Resources Human Resources Monique Matheson er de eneste kvindelige medlemmer af Nike's ni-personers ledelsesteam, og Elizabeth Comstock og Michelle Peluso er de eneste kvinder på Nike's 13-personers bestyrelse.

Parker har valgt Nike Air Max 97 Danmark Tilbud veteran Elliott Hill til at overtage for Edwards.
pages: 1
|

Home » Announcements » Hvordan en uformel undersøgelse af kvinder på Nike